Vrijwilligers vakantieweken

Heb jij nog geen plannen voor de zomer en zou jij je een week lang willen inzetten voor de kinderen die het zo hard nodig hebben om even de deur uit te kunnen, en ben je 18+ dan zijn wij op zoek naar jou!

                       Vrijwilligers kindervakantieweken

                      Groepsleiding, kooktalenten en vliegende keepers

De coronapandemie is voor elk kind intens. Afgelopen jaar is duidelijk geworden dat samen spelen met vriendjes en vriendinnetjes en avonturen beleven - los van het gezin - belangrijker en waardevoller is dan ooit.

Humanitas organiseert elk jaar vakantieweken voor 400 kinderen van 6 t/m 14 jaar die door omstandigheden zelf niet op vakantie kunnen.
Groepen van 40 kinderen en 14 man leiding beleven ‘DE’ week van het jaar. Met elkaar bedenk je wat er op het menu staat en werk je aan een programma vol avontuur.

 Tijdens de vakantiekampen zijn kinderen niet alleen fysiek bezig, maar ontwikkelen ze ook vaardigheden zoals verantwoordelijkheid nemen, uitdagingen aangaan en samenwerken met kinderen van verschillende achtergronden. Samenleven tijdens een kamp is van belang voor de sociaalemotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren en draagt bij aan de positieve gezondheid.

Wil jij het team komen versterken? Meld je dan aan via d.ebbekink@humanitas.nl
Bij veel opleidingen bestaat de mogelijkheid om hier studiepunten voor te krijgen.

Laat je inspireren en kijk de video van de vakantieweek 2019 en meld je aan!

 -Het is de motivatie die telt!-

Terug naar overzicht