Vrijwilligers voor ‘Vrijwilligers en Dementie’

In de stad Groningen zijn ruim 2000 mensen met dementie. Het grootste deel daarvan woont zelfstandig en heeft daarbij op den duur hulp nodig. Soms is er een mantelzorger in de buurt, soms niet. Dankzij mantelzorgers, professionele hulp en vrijwilligers kunnen mensen met dementie nog lang thuis blijven wonen. Wij zoeken vrijwilligers die samen leuke dingen willen ondernemen en de mantelzorger willen ondersteunen.

Vrijwilligers voor ‘Vrijwilligers en Dementie’

Denk je dat jij dat kunt? Voor de omgang met mensen met dementie heb je geduld nodig. Humanitas biedt zijn vrijwilligers ondersteuning, scholing en een verzekering. 


21-06-2019
Wij zoeken een vrijwilliger voor een man van 78 jaar, vergeetachtig, woont alleen en zoekt wat gezelligheid: winkelen, samen kopje koffie drinken. Wie gaat met hem mee? Woonplaats Ten Boer.


Meer informatie of aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met projectcoördinator Piet Risselada via p.risselada@humanitas.nl of telefonisch 050-3126000/06-83810227. Je kunt ook bellen via Meld- en Informatiepunt van Humanitas 050-312 60 00. Meer informatie over het project vind je hier.

Terug naar overzicht