Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

Heb je een gezin en heb je behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. 

Een moeder geeft een baby op de bank een fles terwijl een vrijwilliger met drie kinderen aan tafel zit te praten

In de Ruilwinkel kun je goederen en diensten ‘kopen’ zonder dat je je portemonnee hoeft te trekken. Hoe het werkt? Goederen die je kwijt wilt, breng je naar de Ruilwinkel. Die leveren punten op, net als diensten. Een strijkwasje, bijvoorbeeld. Of klusjes. Met punten schaf weer andere goederen aan.

Twee vrouwen staan in een ruilwinkel naast een kast met glazen
Meer activiteiten van Humanitas Helmond
11-3-2021 AdministratieMaatje

Ondersteuning en hulp bij het ordenen van je (financiële) administratie. Dat kan zijn in het ordenen van de (financiële) administratie of om nét de juiste instantie te weten om informatie in te winnen over een bepaalde vraag.

12-3-2021 Ruilwinkel open vanaf 3 maart op afspraak

Ruilwinkel vanaf 3 maart weer open op afspraak Met ingang van 3 maart kunnen er weer afspraken gemaakt worden om naar de Ruilwinken te komen.

Aanscherping maatregelen coronavirus

Om gezamenlijk verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen scherpt Humanitas preventieve maatregelen aan op het gebied van de fysieke afspraken tussen onze vrijwilligers en deelnemers.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger
vacature vrijwilliger home-start

Help jij een gezin op weg? Dankzij de hulp van een vrijwilliger kunnen ouders en kinderen weer van elkaar genieten. Meld je nu aan. 

Bekijk alle vacatures

Gevaarlijke Liefde Wat doe je als loverboys of –girls je kind, je vriend(in) of leerling inpalmen? Waar liggen jouw grenzen en die van een ander? Tijdens onze voorlichting gaan we daarover in gesprek.

Een jongen en een meisje staan voor een muur. Hij heeft een arm om haar schouders geslagen

Home-Start film

Voorbeeld film Home-Start

//www.youtube-nocookie.com/embed/k7PEiGI70EE
Ik heb enorm respect voor haar moed.

Vrijwilliger Trudy helpt Renata bij de opvoeding en ziet haar zelfvertrouwen groeien. Lees meer.