Wat we doen

Humanitas Formulierenhulp

Gratis hulp bij het invullen van (digitale) formulieren door Humanitas Formulierenhulp. 

Humanitas Interessebank

Ontmoet iemand met dezelfde interesse of hobby bij Humanitas Interessebank.

Wel Thuis

Wel Thuis begeleidt gezinnen waar een jeugdbeschermingsmaatregel van kracht is. De begeleiding is onafhankelijk en alleen gericht op het welzijn van jouw gezin. Een vrijwilliger kan je gezin helpen met alledaagse zaken zoals de opvoeding, contacten met instanties of met huiswerk.

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet tobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je graag op weg.  

Humanitas Steun bij Rouw en Verlies

Rouwen kost energie, en soms zie je het niet meer zitten. Steun bij Rouw en Verlies helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.