Humanitas Thuisadministratie

Blijf niet tobben, maar ga samen met ons aan de slag!

Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie helpt je graag!

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang tobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. We kijken de belastingtoeslagen na en onderzoeken of je recht hebt op kwijtscheldingen of bijzondere bijstand.

Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder. (Bij een recent gehouden enquête onder onze gewezen deelnemers, geeft 100% aan dat sinds de komst van een vrijwilliger van de thuisadministratie hun stressniveau aanzienlijk is gedaald).

Heb je hulp nodig? Klik dan hier om je aan te melden.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Kanjers van Goud

Vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie: GOUD!

//www.youtube-nocookie.com/embed/ODf4a3KW8IA