Humanitas Interessebank

Misschien voel jij je wel eens alleen of heb je gewoon zin in gezelligheid en wil je samen met anderen leuke dingen doen? Dat kan bij Humanitas Interessebank.

Voel je je weleens alleen? Of heb jij behoefte aan contact? Humanitas Interessebank biedt mensen de mogelijkheid om op een leuke manier nieuwe mensen te ontmoeten.

Anneke: “Ik heb best een goed leven maar als alleenstaande, met om me heen veel gezinnen, heb ik wel eens momenten dat ik me eenzaam voel en denk: nu zou ik wel op pad willen. Een stukje wandelen of fietsen. Dan is er niet altijd iemand om mee te vragen.” Anneke hoorde van Humanitas Interessebank en ging naar een ontmoetingsbijeenkomst. Daar hoorde ze mensen hetzelfde verhaal vertellen. Anneke: “Als je hier iemand kunt vinden die met je mee wil, is dat veel leuker.”

Om dit mogelijk te maken organiseert Humanitas Interessebank uiteenlopende activiteiten. Zoals een kopje koffie drinken met elkaar of een High-Tea. Er zijn ook activiteiten ontstaan waarbij mensen met elkaar koken, eten, kaarten en wandelen. Of een groepsactiviteit zoals een bezoek aan een museum.

Het belangrijkste is dat je op een leuke en ontspannen manier nieuwe mensen kunt leren kennen. De ontmoetingen kunnen leiden tot nieuwe contacten; mensen met wie je nog eens verder praat of afspreekt om iets samen te gaan doen. Voor alle activiteiten geldt dat iedereen van harte welkom is!

Wil je meer weten over Humanitas Interessebank, neem dan contact op met de coördinator Joke van Hulst Tel 078-6763635 of klik hier voor inlichtingen.