Interessebank gaat weer van start!

Humanitas Interessebank gaat na een lange tijd weer van start met fietsen, koffiedrinken en koken.

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen gaat de Interessebank weer van start!

De groep fietsers was er klaar voor en had er veel zin in. Op dinsdag 8 juni gingen zij op de pedalen en genoten van het mooie landschap. Op woensdag 9 juni kwam de groep koffiedrinkers bijeen in een leuk restaurant in Oud-Beijerland. Wat was het fijn om elkaar na lange tijd weer te zien en spreken! De laatste keer was in januari 2020, toen met wel 25 personen! Het groepje was nu kleiner maar dit gaf ook de mogelijkheid om echt met elkaar te praten. Het was in ieder geval heel gezellig! Vrijdag 11 juni start de kookclub. In de komende tijd gaan de andere groepjes ook weer beginnen binnen de mogelijkheden die er zijn. Kortom: we staan te popelen om elkaar weer te ontmoeten!

Liever niet alleen : onder dit motto heeft Humanitas Hoeksche Waard de Interessebank opgericht. Wij brengen mensen bij elkaar die samen op zoek gaan naar een gemeenschappelijke interesse zoals wandelen, kaarten, koken, fietsen, theaterbezoek, enz. 

Lijkt het je fijn om (nieuwe) mensen te ontmoeten met dezelfde belangstelling als jij, neem dan contact op met de coördinator van de Interessebank, Joke van Hulst, 078-6763635 of j.hulst308@gmail.com.

Terug naar het nieuwsoverzicht