Belastingspreekuur in de bibliotheek in samenwerking met de Formulierenhulp

Oud-Beijerland en Numansdorp

Heb je vragen over je belastingaangifte of toeslagen? Kom dan naar de Bibliotheek Hoeksche Waard. Tijdens het belastingspreekuur beantwoorden gespecialiseerde vrijwilligers van Humanitas je belastingvragen.

 

Waar en wanneer?

In Oud-Beijerland in de Lindenhoeve op woensdag 7 februari, 7 maart en 4 april van 14 uur tot 16 uur en in Numansdorp op dinsdag 27 februari, 27 maart en 24 april van 14 uur tot 16 uur. Deze hulp is gratis, ook als je geen lid bent. Het is niet nodig een afspraak te maken.

 

De vrijwilligers van Humanitas vullen de aangifte niet in, maar helpen wel als er vragen zijn. In de bibliotheek zijn veilige computers met veilige internetverbindingen om zelf aangifte te doen en toeslagen aan te vragen. Handig voor wie thuis geen computer heeft en toch aangifte wil doen.

 

Voor iedereen die nog niet zo op de hoogte is met de computer en een steuntje in de rug kan gebruiken biedt de bibliotheek Klik en Tik cursussen (beginnerscursussen voor de computer en internet). Voor wie wil weten hoe je met de online overheid communiceert en hoe je een DigiD aanvraagt is er de cursus Digisterker. Vraag ernaar in de Bibliotheek of kijk op de website (www.debhw.nl).

 

Waar en wanneer is het belastingspreekuur? In Oud-Beijerland in de Lindenhoeve op woensdag 7 februari, 7 maart en 4 april van 14 uur tot 16 uur en in Numansdorp op dinsdag 27 februari, 27 maart en 24 april van 14 uur tot 16 uur.

 

Meer informatie?

www.debhw.nl

 

of bel met de Formulierenhulp: 06 – 22384141

Terug naar het nieuwsoverzicht