Ook in tijden van corona zijn de vrijwilligers van Humanitas er voor je!

Door de versoepelingen is er weer wat meer mogelijk. Fysieke contacten op 1,5 meter bij je thuis of op een locatie die coronaproof is ingericht. 

In maart 2020 is iedereen overvallen door de coronacrisis met alle gevolgen van dien. Verlies van gezondheid of van een dierbare. Maar ook geldzorgen door verlies van je baan of je bedrijf met als gevolg minder inkomen. Misschien komt alles wel tegelijk.

De overheid heeft lange tijd diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Uiteraard heeft ook Humanitas Hoeksche Waard daardoor haar werkwijze moeten aanpassen. Via telefoon, WhatsApp en beeldbellen hebben we zo goed als mogelijk onze deelnemers kunnen ondersteunen. 

Met de huidige versoepelingen ontstaat er wat meer ruimte om elkaar fysiek te ontmoeten. Dit kan bij je thuis of op een locatie die coronaproof is ingericht. Waar de ontmoeting plaatsvindt, bespreek je samen met de vrijwilliger. 

Wil je praten over je verlies, voel je soms alleen of eenzaam of weet je niet meer hoe je met je inkomen rond moet komen? Neem dan contact met ons op. Alles wat je wil delen blijft anoniem. Onze hulp is gratis en altijd in de buurt. Kijk voor al onze activiteiten op deze website. 

Wil je met ons in contact komen, laat het ons weten via  humanitashwgo@outlook.com

Terug naar het nieuwsoverzicht