Kent u iemand die ondersteuning nodig heeft?

Heeft u als instelling of als arts, wijkverpleegkundige of maatschappelijk werker een cliënt die baat kan hebben bij ondersteuning door een vrijwilliger van Humanitas op het gebied van eenzaamheid, opvoeden of bij thuisadministratie? Kijk naar de mogelijkheden binnen onze activiteiten in de Hoeksche Waard! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van onze activiteiten die u op deze website kunt vinden. Of u verwijst uw cliënt gelijk door via onderstaande link. 

Landelijk helpen onze 19.000 vrijwilligers jaarlijks zo'n 74.000 mensen. De 700 activiteiten en projecten zijn zeer uiteenlopend. Zo kunnen mensen ondersteuning krijgen bij verlies en rouw, bij opvoeden van de kinderen of bij het op orde krijgen van hun administratie.

Wanneer u iemand kent die hulp (bij zijn administratie) nodig heeft, kan Humanitas Hoeksche Waard op zoek gaan naar een vrijwilliger die ondersteunt. Wij motiveren en stimuleren en zijn in staat om, stap voor stap, iemand weer wegwijs te maken in de maatschappij. We doen dat (wekelijks) thuis bij uw cliënt in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Als u iemand wilt verwijzen kunt u hier de aanmelding doen.