Kent u iemand die ondersteuning nodig heeft?

Heeft u als instelling, arts, wijkverpleegkundige of maatschappelijk werker een cliënt die baat kan hebben bij (tijdelijke) ondersteuning door een vrijwilliger van Humanitas op het gebied van eenzaamheid, opvoeden, thuisadministratie of die een verlies te verwerken heeft? Kijk naar de mogelijkheden binnen onze activiteiten in de Hoeksche Waard! 

Heeft u een cliënt die tijdelijk een steuntje in de rug nodig heeft op het gebied van financiën, opvoeden, contacten leggen of die een verlies te verwerken heeft? Bespreek dan de mogelijkheden die Humanitas Hoeksche Waard te bieden heeft. 

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'

Onze vrijwilligers staan naast hun deelnemers, nooit erboven. Ze bieden praktische hulp, tips, vriendschappelijk contact en een luisterend oor. We houden goed in de gaten wat er in de maatschappij leeft. En onze afdelingen die door het hele land zitten, weten precies wat er in de regio speelt. Zo kunnen we steeds die hulp aanbieden waaraan behoefte is. Alles – onze organisatie, onze vrijwilligers, onze aanpak – is erop gericht onze deelnemers zelfvertrouwen te geven. Zo kunnen ze hun toekomst zelfstandig en met plezier tegemoet zien.

Onze vrijwilligers zijn goed opgeleid en doen dit met plezier. Onze contacten zijn van mens tot mens. Dat doen wij al 75 jaar!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van onze activiteiten die u op deze website kunt vinden. Of u verwijst uw cliënt gelijk door via onderstaande link. 

Als u iemand wilt verwijzen kunt u hier de aanmelding doen.