CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 18433136
  • Adres:
  • Humanitas Aa en Hunze is actief in: Aa en Hunze, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Annerveenschekanaal, Balloërveld, Balloo, Deurze, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasteren, meer...

Welkom bij Humanitas Aa en Hunze

In Aa en Hunze helpen wij mensen op het gebied van Opgroeien en Thuisadministratie. Onze vrijwilligers helpen iedereen die het even niet alleen redt. Heb je hulp nodig bij je financiën en administratie? Bel dan met T. 06-18433136. Heb je een andere (hulp)vraag, neem dan contact op met T. 06-49716520.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Wil jij je administratie weer op orde brengen? Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 7 tot 15 jaar.

Kinderen zijn aan het zaklopen op een grasveld
Meer activiteiten van Humanitas Aa en Hunze

Kindervakantieweken 2020

Al 75 jaar organiseert Humanitas kindervakantieweken voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Helaas konden de kindervakantieweken dit jaar niet door gaan vanwege het coronavirus. In plaats daarvan zijn er in Groningen, Friesland en Drenthe leuke dagactiviteiten georganiseerd. Zo konden de kinderen er toch nog even tussenuit in hun zomervakantie!

//www.youtube-nocookie.com/embed/CevnzCZR4tA
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Nieuws