CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 18433136
  • Adres:
  • Humanitas Aa en Hunze is actief in: Aa en Hunze, Amen, Anderen, Anloo, Annen, Annerveenschekanaal, Balloërveld, Balloo, Deurze, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasteren, meer...

Welkom bij Humanitas Aa en Hunze

In Aa en Hunze helpen wij mensen op het gebied van Opgroeien en Thuisadministratie. Onze vrijwilligers helpen iedereen die het even niet alleen redt. Heb je hulp nodig bij je financiĆ«n en administratie? Bel dan met T. 06-18433136. Heb je een andere (hulp)vraag, neem dan contact op met T. 06-49716520.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Wil jij je administratie weer op orde brengen? Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 7 tot 15 jaar.

Kinderen zijn aan het zaklopen op een grasveld
Meer activiteiten van Humanitas Aa en Hunze
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.