Almere & Zeewolde

Lotgenotengroepen Steun bij Rouw

Steun bij Rouw organiseert regelmatig lotgenotengroepen. Elke bijeenkomst komt een ander thema aan bod. De sfeer is open, er is ruimte voor gesprekken en verwerking. Herkenning en erkenning zijn de sleutelwoorden. De lotgenotengroep wordt begeleid door twee getrainde ervaringsdeskundigen (vrijwilligers). Tijdens 7 bijeenkomsten wordt stilgestaan bij wat het gemis betekent en hoe je verder gaat. De groep bestaat uit 4 tot 7 deelnemers.

“Ik voel me sterker na deelname aan de lotgenotengroep en kan nu veel beter praten over mijn gemis.”

Onderwerp: verlies van een kind

Op 25 september a.s. start Humanitas Almere een lotgenotengroep voor volwassenen van wie langer dan 4 maanden geleden hun kind is overleden.

Data: Dinsdagen 25 september, 2, 9, 16, 30 oktober, 6 november en 13 november 2018.                                

Tijd en plaats: De bijeenkomsten vinden plaats in het Parkhuys, Buñuellaan 1, 1325 PP Almere van 13.30 tot 15.30 uur. Inloop vanaf 13.15 uur. 

Meer informatie of aanmelden? 

Neem contact op met Noortje Huisman, projectcoördinator Steun bij Rouw, telefoon 06 201 58 782 Of stuur een mail naar sbr.almere@humanitas.nl.

De groepen starten bij voldoende aanmeldingen. Als dat past kan ervoor gekozen worden ook deelnemers toe te laten die een andere dierbare dan een partner of kind zijn verloren. Vooraf is er een kennismakingsgesprek.

Terug naar overzicht