CONTACT

Humanitas
 • E-mail:
 • Telefoonnummer: 06 40981800
 • Adres:
 • Extra informatie:

  Humanitas Amstelland vrijwilligers helpen mensen om zelf iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en in de buurt. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wij bieden tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, administratie en vragen over financiën. Home -Start biedt ondersteuning aan ouders die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Begeleide Omgangsregeling (BOR) zet jullie kind centraal bij de jullie omgang met elkaar. Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Financiële Cafés bieden ondersteuning bij vragen over financiële zaken.

  Bereikbaarheid per project

  Thuisadministratie
  06 10638246 
  ta.amstelland@humanitas.nl

  Home-Start
  06 23380634
  home-start.amstelveen@humanitas.nl

  Financieel Café
  06 40020845
  financieelcafe.amstelland@humanitas.nl

  Begeleide Omgangsregeling BOR
  06 20502663
  s.vanschieveen@humanitas.nl

  Bestuur en overige zaken
  06 40981800
  amstelland@humanitas.nl

  Uw privacy
  Privacyregelement

        

 • Humanitas Amstelland is actief in: Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Duivendrecht, Kudelstaart, Ouder-Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn

Onze vrijwilligers helpen je graag!

Humanitas-Amstelland helpt mensen met Thuisadministratie, met vragen in het Financiële Café, met de belangen van het kind tijdens een scheiding, of met hulp in gezinssituaties via Home-Start.

Een steuntje in de rug bij opvoeduitdagingen? Home-Start biedt tijdelijke gezinsondersteuning! Vrijwilligers van Home-Start geven ondersteuning aan ouders die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met je eigen opvoedervaring bied je praktische hulp, maar vooral ... lees verder

logo Humanitas Home-Start

Humanitas BOR zet jullie kind centraal bij de omgang Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling (BOR) helpt je 3 tot 6 maanden in een moeilijke tijd van jullie leven.

BOR afbeelding
Meer activiteiten van Humanitas Amstelland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Het FC denkt met je mee!