CONTACT

Humanitas

Een steuntje in de rug bij opvoeduitdagingen? Home-Start biedt gezinsondersteuning!

Humanitas-Amstelland helpt mensen met Thuisadministratie, met vragen in het Financiële Café, met de belangen van het kind tijdens een scheiding, of met hulp in gezinssituaties via Home-Start.

Een steuntje in de rug bij opvoeduitdagingen? Home-Start biedt tijdelijke gezinsondersteuning! Vrijwilligers van Home-Start geven ondersteuning aan ouders die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met je eigen opvoedervaring bied je praktische hulp, maar vooral ... lees verder

logo Humanitas Home-Start

Humanitas BOR zet jullie kind centraal bij de omgang Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling (BOR) helpt je 3 tot 6 maanden in een moeilijke tijd van jullie leven.

Meer activiteiten van Humanitas Amstelland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Het FC denkt met je mee!

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.

Kinderen zijn aan het zaklopen op een grasveld