CONTACT

Humanitas
 • E-mail:
 • Telefoonnummer: 06 - 1063 8246, 06 - 4098 1800
 • Adres:
 • Extra informatie:

  Telefonische bereikbaarheid per project:

  06 - 1063 8246 - Thuisadministratie TA ta.amstelland@humanitas.nl

  06 - 2338 0634 - Home-Start HS home-start.amstelveen@humanitas.nl

  06 - 2287 2543 - Financieel Café FC

  06 - 2050 2663 - Begeleide Omgangsregeling BOR s.vanschieveen@humanitas.nl

  06 - 4098 1800 - Bestuur en overige zaken

  Mededeling 16 maart 2020 Corona-virus : Humanitas blijft bereikbaar
  In verband met de verspreiding van het Corona-virus zijn de activiteiten van onze vrijwilligers beperkt tot contact en support bieden via digitale middelen. U kunt  telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar de coördinatoren van de projecten of het algemene mailadres voor nadere informatie.
  Volg de berichtgeving van het Kabinet en het RIVM in de media en op websites

  Vanaf 1 juli kunnen wij u weer in de Financiële Café's ontvangen. U kunt de locaties weer op de aangegeven dagen en tijdstippen bezoeken. Zie de Pagina Financiële Cafés

 • Humanitas Amstelland is actief in: Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Duivendrecht, Kudelstaart, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn

Gescheiden of uit elkaar? wij zetten uw kind centraal! ... Humanitas-Amstelland helpt mensen ook met Thuisadministratie, met vragen in het Financiële Café of met hulp in gezinssituaties via Home-Start

Humanitas BOR zet jullie kind centraal bij de omgang Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling (BOR) helpt je 3 tot 6 maanden in een moeilijke tijd van jullie leven.

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Meer activiteiten van Humanitas Amstelland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Het FC denkt met je mee!

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.