Onze vrijwilligers helpen je graag!

De Humanitas Amstelland vrijwilligers helpen mensen om zelf iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is gratis en altijd in de buurt. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Wij bieden tijdelijke ondersteuning bij opvoeden, opgroeien, administratie en vragen over financiën.

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Humanitas Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 27 jaar bij geldzaken.

Flyer Get a Grip

Humanitas BOR zet jullie kind centraal bij de omgang. Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling (BOR) helpt je 3 tot 6 maanden in een moeilijke tijd van jullie leven.

BOR afbeelding
Meer activiteiten van Humanitas Amstelland

Een steuntje in de rug bij opvoeduitdagingen? Home-Start biedt tijdelijke gezinsondersteuning! Vrijwilligers van Home-Start geven ondersteuning aan ouders die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

logo Humanitas Home-Start
Financieel Cafe

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Externe pagina op humanitas.docufiller.nl

Jaarverslag 2020

Lees hier het jaarverslag van Humanitas Amstelland

Externe pagina op humanitas.docufiller.nl

Thema: Houvast