CONTACT

Humanitas
 • E-mail:
 • Telefoonnummer: 06 4098 1800
 • Adres:
 • Extra informatie:

  Mededeling 16 maart 2020 Corona-virus : Humanitas blijft bereikbaar
  In verband met de verspreiding van het Corona-virus zijn de activiteiten van onze vrijwilligers beperkt tot contact en support bieden via digitale middelen. U kunt  telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar de coƶrdinatoren van de projecten of het algemene mailadres voor nadere informatie.
  Volg de berichtgeving van het Kabinet en het RIVM in de media en op websites

 • Humanitas Amstelland is actief in: Aalsmeer, Amstelveen, De Kwakel, Duivendrecht, Kudelstaart, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn

In Amstelland helpen wij mensen op het gebied van Thuisadministratie en Begeleide Omgangsregeling BOR

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Meer activiteiten van Humanitas Amstelland

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.

Ik kan niet kiezen wat ik het leukste vond :-)

Abi beleeft de week van zijn leven tijdens de Kindervakantieweken Lees meer.

 

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8