Humanitas is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie

Spel aan Huis helpt jouw gezin sterker te maken. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor en overlegt samen met jou waar behoefte aan is, geeft je praktische tips over opvoeden en helpt je op weg. Voor gezinnen met kinderen.

Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Amsterdam en Diemen
Corona update!

We blijven de koers van het kabinet varen en volgen de adviezen van het RIVM. Voor onze vrijwilligers en deelnemers betekent het dat ze, net als de contactberoepen, weer meer bewegingsruimte krijgen om elkaar face-to-face te ontmoeten.

Beknopt jaarverslag 2019

Nieuwsgierig naar wat wij in 2019 deden?  Lees het beknopte jaarverslag van Humanitas Amsterdam en Diemen van 2019

Humanitas: Maatschappelijke Diensttijd

Jongerenwebsite Humanitas

"Jij maakt het verschil"

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar, dan kan je ook vrijwilliger worden bij Humanitas! Bijvoorbeeld als je je blik wilt verruimen, aan je CV wilt werken of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij. Check onze nieuwe jongerenwebsite of meld je hier aan. 

Humanitas: Een Nieuwe Start

Een Nieuwe Start

Na detentie is het voor ex-gedetineerden lastig om hun leven weer op te bouwen. Ook als je niet in detentie hebt gezeten, maar wel met politie en/of justitie in aanraking bent geweest, ben je van harte welkom bij Een Nieuwe Start.
Waar moeten ze mee beginnen? Maar ook bij welke instantie ze moeten zijn is vaak onduidelijk voor hen. Humanitas helpt ex-gedetineerden en personen die met politie en/of justitie in aanraking zijn geweest daarom op weg met het preventieproject Een Nieuwe Start.