Amsterdam en Diemen

Humanitas Amsterdam en Diemen geeft de deelnemers het zelfvertrouwen weer terug

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft je tijdelijke hulp bij administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

Meer activiteiten van Humanitas Amsterdam en Diemen
31-10-2017 Maatjes gezocht

In de uitzending van het programma Maatjes gezocht van RTV NH  een oproep van Jason voor onze activiteit Gezonde Maatjes.

Ondersteuning Mantelzorg in Amsterdam Noord. Veel mensen zorgen langdurig voor een partner, kind, familielid, vriend of buur met een ernstige ziekte, handicap of psychisch probleem. Wij bieden praktische hulp en ondersteuning voor de mantelzorger en zijn/haar dierbare.

OPROEP URGENTE VACATURES
Afname vragenlijst 75+

Vrijwilliger gezocht voor afnemen van vragenlijsten bij senioren in Middenmeer (stadsdeel Oost)

Bekijk alle vacatures

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Met vrijwilligers van Vriendschappelijk Huisbezoek kun je alles delen. Samen gezellig koffie drinken, een spelletje doen, praten. Of samen een wandeling maken en/of een boodschapje doen.

Afbeelding: Fotocredits: Goossens

Bestuur Humanitas Amsterdam en Diemen

Van links naar rechts:
Gerard Toussaint, Rob Schouten, Marjan Kroes, Theo Schut, David Feltkamp, Youssra Lotfi, Jelle Himmelreich, Kiki Ronday, regiomanager.

Jaarverslag 2016 Humanitas Amsterdam en Diemen

Jaarverslag 2016 Humanitas afdeling Amsterdam en Diemen In 8 pagina's een overzicht van onze activiteiten en ontwikkelingen aan de hand van de thema's Detentie, Eenzaamheid, Opgroeien, Opvoeden en Thuisadministratie.

Humanitas: Vrijwilligers gezocht

Ook vrijwilliger bij Humanitas worden?

Humanitas Amsterdam en Diemen zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten. Word een maatje met een oudere, jongere of kind. Help eenzaamheid voorkomen, met de thuisadministratie of met opvoeden en nog veel meer. 

Humanitas: Een Nieuwe Start

Een Nieuwe Start

Na detentie is het voor ex-gedetineerden lastig om hun leven weer op te bouwen. Ook als je niet in detentie hebt gezeten, maar wel met politie en/of justitie in aanraking bent geweest, ben je van harte welkom bij Een Nieuwe Start.
Waar moeten ze mee beginnen? Maar ook bij welke instantie ze moeten zijn is vaak onduidelijk voor hen. Humanitas helpt ex-gedetineerden en personen die met politie en/of justitie in aanraking zijn geweest daarom op weg met het preventieproject Een Nieuwe Start.

ik heb alles al die jaren in mijn eentje gedaan en nu is er eindelijk iemand voor mij, daar ben ik zo blij om

Een nieuwe activiteit van Humanitas Amsterdam en Diemen. We koppelen maatjes aan moeders die bij de Blijf Groep wonen vanwege huiselijk geweld en nu gaan verhuizen naar een eigen woning.