Steun bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, en soms zit je er helemaal doorheen. Een vrijwilliger van Steun Bij Rouw helpt en toont begrip..

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z’n eigen manier en in z´n eigen tempo. Soms kost dat meer energie dan je hebt, en hoe vind je dan de weg vooruit? Een vrijwilliger van Steun bij rouw reikt je graag de hand en bezoekt jou thuis.

Flyer_Steun_bij_rouw_Adam_2pg.pdf Flyer_Steun_bij_rouw_Adam_2pg
Flyer_Steun_bij_rouw_Adam_2pg Download ‘Flyer_Steun_bij_rouw_Adam_2pg.pdf’: /siteassets/locaties/amsterdam-en-diemen/rouw-en-verlies/flyer_steun_bij_rouw_adam_2pg.pdf

Vaak is de vrijwilliger een lotgenoot; iemand die weet wat jij meemaakt en zich goed in jou kan verplaatsen. Het is deze persoonlijke betrokkenheid die het contact en de aandacht zo waardevol maakt. Herkenning, erkenning en steun bieden immers troost. De vrijwilliger bezoekt je gedurende een half jaar tot een jaar en is opgeleid om je zo goed mogelijk bij te staan. Uiteraard gaat de vrijwilliger vertrouwelijk om met alles wat je vertelt.

Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg.pdf Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg
Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg Download ‘Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg.pdf’: /siteassets/locaties/amsterdam-en-diemen/rouw-en-verlies/steun_bij_rouw_adam_4_pg.pdf
01 jan 2018 Aanmelden Individuele Rouwbegeleiding

Meld je aan voor rouwbegeleiding door onze vrijwilligers. Aanmelden via: m.vangils@humanitas.nl