Lotgenoten groep Rouw

Bij het verlies van een dierbare steunt Lotgenotengroep Rouw, juíst als je niet weet hoe je verder moet, dankzij herkenning en erkenning.

Hoe ga je om met iets ingrijpends als het verlies van een dierbare? Een gebeurtenis die je het gevoel kan geven dat niets er meer toe doet. Toch moet of wil je verder met je leven. Weet je even niet hoe, en kun je wel wat steun gebruiken? Dan is de Lotgenotengroep rouw er speciaal voor jou.

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar verder heeft iedereen te maken met verdriet en pijn. In tien ontmoetingen staan zulke gevoelens centraal: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden. Twee vrijwilligers begeleiden de bijeenkomsten in alle vertrouwelijkheid en veiligheid.

Lotgenoten_rouw_Adam_2pg.pdf Lotgenoten_rouw_Adam_2pg
Lotgenoten_rouw_Adam_2pg Download ‘Lotgenoten_rouw_Adam_2pg.pdf’: /siteassets/locaties/amsterdam-en-diemen/rouw-en-verlies/lotgenoten_rouw_adam_2pg.pdf

De groep bestaat uit ongeveer 8 deelnemers.

De groepen vinden plaats op de Sarphatistraat 4.

Kosten deelname: Euro 20,-

Er vinden meerdere groepen per jaar plaats.

Kijk voor de exacte data in de agenda of neem contact op voor meer informatie.

Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg.pdf Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg
Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg Download ‘Steun_bij_Rouw_Adam_4_pg.pdf’: /siteassets/locaties/amsterdam-en-diemen/rouw-en-verlies/steun_bij_rouw_adam_4_pg.pdf
27 sep 2019 10:00 Start Lotgenotengroepen Rouw

Start lotgenotengroep vrijdagochtend 27 september 2019 start  10.00-12.00 uur. Aanmelden via: m.vangils@humanitas.nl

01 okt 2019 19:30 Start Lotgenotengroep 20/30-ers

Geef je op voor de najaar groep die dinsdag avond 1 oktober 2019 start. Aanmelden via: m.vangils@humanitas.nl