Jongeren in rouw lezing

Humanitas en Prezens GGZ organiseren i.s.m. PC Uitvaart Watergraafsmeer een lezing over Jongeren in Rouw met gastspreker Leoniek van der Maarel-Stordiau Deze lezing is bedoeld voor doorverwijzers uit Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd, zie bijlage.   Aanmelden voor deze lezing via https://bit.ly/2Zim7F9

In samenwerking met PC Uitvaartcentrum Watergraafsmeer verzorgen Humanitas Amsterdam en Diemen én Prezens GGZ in Geest op dinsdag 2 juli een avond voor professionals die in hun werk te maken hebben met jongeren in rouw en graag geïnformeerd willen worden over dit onderwerp.

Graag willen we u dan ook uitnodigen voor een lezing rond dit onderwerp. Voor en na de lezing is informatie verkrijgbaar over ons gezamenlijk aanbod voor Jongeren in Rouw in Amsterdam.

Dinsdag 2 juli vanaf 19.30 uur lezing Jongeren in Rouw door Leoniek van der Maarel

Aanmelden: 

klik hier voor de link om u aan te melden voor deze lezing

Over Leoniek van der Maarel

Psycholoog, orthopedagoog en hypnotherapeut gespecialiseerd in rouw bij kinderen en volwassenen en bestuurslid bij Achter de Regenboog. Schrijfster van o.a. De gids over rouwende kids en meegewerkt aan het programma van de KRO Liefde voor Later. Onlangs ontwikkelde zij Lutografie, een online rouwverwerkingsprogramma. 

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 2 juli!

Met vriendelijke groet namens,

Mireille van Gils / Humanitas Amsterdam / 06-5178 3984 / m.vangils@humanitas.nl

Marieke Eeltink / Prezens GGZ in Geest  / 06-1092 5301  / m.eeltink@prezens.nl

 

Terug naar overzicht