Steun Humanitas Amsterdam en Diemen

En maak het onze vrijwilligers mogelijk meer mensen te helpen

Humanitas Amsterdam en Diemen is flink gegroeid de laatste paar jaar. Het aantal vrijwilligers is verdubbeld, we voeren meer activiteiten uit. Een groot deel wordt gefinancierd vanuit subsidies.

Niet voor alle activiteiten krijgen we subsidie

Bijvoorbeeld voor de Kindervakantieweken en Steun bij Rouw  krijgen we geen subsidie, we zijn dan afhankelijk van giften en bijdragen van fondsen. 

We helpen meer mensen dan waarvoor we subsidie krijgen

Vaak helpen we meer mensen dan waarvoor we subsidie krijgen. De kosten voor die extra vrijwilligers kunnen we dan niet dekken vanuit de subsidie, denk bijvoorbeeld aan training van de vrijwilligers, reiskostenvergoeding, bijeenkomsten en bijvoorbeeld het presentje wat we als dank aan onze vrijwilligers geven aan het einde van het jaar.
Voor bijvoorbeeld Thuisadministratie en Vriendschappelijk Huisbezoek hebben we wachtlijsten van mensen die hulp vragen. We hebben daarvoor vrijwilligers nodig, maar ook geld om onze kosten te dekken.

Helpt u ook?

We zijn heel blij met vrijwilligers, zie onze vacatures.

U kunt ook lid worden van de vereniging Humanitas
De kosten zijn slechts  € 30,-- per jaar. U steunt de afdeling van uw woonplaats. 

Klik op onderstaande button

Ook een donatie is heel erg welkom. 

Overschrijven

U kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer: NL63 RABO 0130 432 687 ten name van Vereniging Humanitas te Amsterdam, onder vermelding van Afd. Amsterdam en Diemen. Wanneer u specifiek voor een bepaalde activiteit wil bijdragen kunt u dit ook vermelden of stuur een mail naar amsterdam@humanitas.nl

Ideal of machtiging

Of maak direct en gemakkelijk online over met iDeal of machtig Humanitas eenmalig of periodiek een bedrag af te schrijven. Elk bedrag is welkom.
Kies in beide gevallen op het formulier voor "Ik maak mijn bijdrage over aan een specifieke afdeling van Humanitas" en in het volgende veld voor de afdeling Amsterdam en Diemen.
Wanneer u specifiek voor een bepaalde activiteit wil bijdragen kunt u dit helaas niet vermelden, stuur dan een mail met uw rekeningnummer en datum en waarvoor uw donatie is bedoeld naar amsterdam@humanitas.nl

Klik op onderstaande button om verder te gaan.

Terug naar het nieuwsoverzicht