Amsterdam en Diemen

Vrijwilligers gezocht

 • Maatje bij Jeugdsupport

  Beteken je graag iets voor een kwetsbaar kind, of een jongere die veel heeft meegemaakt? Meld je dan aan als maatje bij Jeugdsupport!

 • Gezonde Maatjes

  Kind (6-14 jaar) met overgewicht/obesitas zoekt een maatje. Lijkt het je leuk om samen met het kind te gaan bewegen, gezonde recepten uit te proberen, talenten van het kind te ontdekken....? Dan zoeken wij jou!

 • Help je graag een wijkbewoner op weg, bij vragen over financiën, administratie en regelzaken?

  Vacature vrijwilliger Grip op je Geld inloopspreekuur. Je werkt samen in een team van vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en professionals, om wijkbewoners bij vragen op financieel-administratief gebied te helpen.

 • Gezin in Balans zoekt vrijwilligers

  Gezin in Balans zoekt vrijwilligers voor ondersteuning van ouders en kinderen tijdens / na detentie. Ben je zelf vader of moeder of heb je affiniteit/ervaring met de opvoeding van kinderen? Misschien is vrijwilliger bij Gezin in Balans iets voor jou?

 • Preventief Huisbezoek ouderen Zeeburg

  Luister jij graag naar ouderen? Wij zoeken een vrijwilliger m/v voor onze activiteit.

 • Vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek Amsterdam Zuidoost

  De afdeling Amsterdam en Diemen zoekt vrijwilligers voor Vriendschappelijk Huisbezoek Zuidoost. Deze activiteit is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact met anderen en moeite hebben dit zelf te organiseren. De vraag stijgt waardoor we meer vrijwilligers kunnen gebruiken.

 • Vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek

  De afdeling Amsterdam en Diemen zoekt vrijwilligers voor Vriendschappelijk Huisbezoek. Deze activiteit is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact met anderen en moeite hebben dit zelf te organiseren. De vraag stijgt waardoor we meer vrijwilligers kunnen gebruiken.

 • Vrijwilliger Gezinsmaatje na Blijf Groep

  Ondersteun moeders en kinderen die in de Blijf Groep wonen bij de overgang naar een eigen woning. Meld je aan als vrijwillig gezinsmaatje voor deze nieuwe activiteit welke is ontwikkeld door Humanitas in samenwerking met de Blijf Groep. 

 • Krachtige vrijwilligers voor Prachtige Ouders gezocht

  Vind je het leuk en fijn om ouders te ondersteunen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Bij Humanitas Home-Start in Amsterdam Centrum, Nieuw-West en Oost steunen vrijwilligers met (levens-) ervaring ouders met jonge kinderen d.m.v een luisterend oor en praktische hulp. 

 • Help je Martine  haar financiële administratie weer op orde te krijgen?

  Vacature vrijwilliger Thuisadministratie in diverse stadsdelen van Amsterdam Als vrijwilliger bij Thuisadministratie help je mensen om hun administratie en financiĆ«n weer op orde te brengen.