Amsterdam en Diemen

Vrijwilligers gezocht

 • Amsterdamse coaches gezocht voor Get a Grip

  Amsterdamse coaches gezocht voor Get a Grip Humanitas Ben jij goed met geldzaken? Een spaartalent? Of is geen geldvraag jou te gek? Dan kan jij een ander een handje verder helpen, als je dat leuk vindt natuurlijk! 

 • Projectondersteuner Thuisadministratie

  Binnen de rol van projectondersteuner word je verantwoordelijk voor kwalitatieve intakes met nieuwe deelnemers. Hierbij staat een goede afbakening en adequate formulering van de hulpvraag centraal.

 • Stevige vrijwilligers voor kinderen van gescheiden ouders

  Wil jij het verschil maken voor kinderen van gescheiden ouders? Word dan vrijwilliger voor BOR Humanitas. Bij BOR Humanitas ondersteunen vrijwilligers met (levens-)ervaring ouders en kinderen bij de uitvoering van de omgangsregeling. Het gaat om kinderen van gescheiden ouders in de leeftijd van 0-12...

 • Afname vragenlijst 75+

  Vrijwilliger gezocht voor afnemen van vragenlijsten bij senioren in Zeeburg (stadsdeel Oost)

 • Vrijwilliger Taal en Administratie

  Humanitas en het Amsterdams Buren Contact (ABC) starten een pilot Administratieve zelfredzaamheid. In deze pilot gaan we anderstalige Nederlanders en statushouders ondersteunen om hun administratie op orde te brengen en financieel zoveel mogelijk (zelf)redzaam te worden. Dit doen we door tegelijkert...

 • Vrijwillig Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek

  Voor ons project Vriendschappelijk Huisbezoek zijn we op zoek naar een enthousiaste coördinator

 • Gezonde Maatjes

  Kind (6-18 jaar) met overgewicht/obesitas zoekt een maatje. Lijkt het je leuk om samen met het kind te gaan bewegen, gezonde recepten uit te proberen, talenten van het kind te ontdekken....? Dan zoeken wij jou!

 • Vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek

  De afdeling Amsterdam en Diemen zoekt vrijwilligers voor Vriendschappelijk Huisbezoek. Deze activiteit is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact met anderen en moeite hebben dit zelf te organiseren. De vraag stijgt waardoor we meer vrijwilligers kunnen gebruiken.

 • Gezin in Balans zoekt vrijwilligers

  Gezin in Balans zoekt vrijwilligers voor ondersteuning van ouders en kinderen tijdens / na detentie. Ben je zelf vader of moeder of heb je affiniteit/ervaring met de opvoeding van kinderen? Misschien is vrijwilliger bij Gezin in Balans iets voor jou?

 • Vrijwilliger Gezinsmaatje na Blijf Groep

  Ondersteun moeders en kinderen die in de Blijf Groep wonen bij de overgang naar een eigen woning. Meld je aan als vrijwillig gezinsmaatje voor deze nieuwe activiteit welke is ontwikkeld door Humanitas in samenwerking met de Blijf Groep.