Vrijwilligersvacature groepsbegeleider Kindervakantieweken

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk en heb jij in de zomervakantie nog een weekje vrij? Heb je energie voor 10, zin om samen met 24 andere vrijwilligers ruim 40 kinderen in de leeftijd van 10 tot 11 jaar, een fantastische vakantie week bezorgen? Meld je dan nu aan als begeleider voor de kindervakantieweken bij Humanitas! Wedden dat ook jouw vakantie daarna niet meer stuk kan?!

Wat ga je doen?
Jij gaat mee op vakantie! Mee op een vakantieweek voor ruim 40 kinderen die vanwege verschillende redenen worden aangemeld bij Humanitas. Financiële problemen binnen het gezin, gedragsproblemen bij het kind of brusje, ziekte van een gezinslid, de aanmeldredenen zijn divers. Diverse redenen voor het kind om lekker op vakantie te gaan en alle vervelende of lastige dingen even te vergeten. Samen met je medevrijwilligers organiseer je verschillende activiteiten voor de kinderen tijdens deze week. Knutselen, zwemmen, spelletjes, het hoort er allemaal bij. Je onderneemt veel in groepsverband, maar er zijn ook rustige momenten waarop je misschien wat meer tijd hebt voor één van je kinderen. Op deze manier zijn de kinderen er echt even uit en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! 

Humanitas organiseert al jaren deze kindervakantieweken en dat betekent dus ook voor jou dat de week goed in elkaar zit! Een overzichtelijk rooster, duidelijke taken tijdens de week, een volledige keukenploeg die gedurende de hele vakantie in de keuken staat om voor jullie te koken! Kortom: je kunt ook echt zelf gaan genieten van vakantie! 

Wil je meer lezen over de kindervakantieweken? Lees hier hoe één van de kinderen de week heeft ervaren: https://www.humanitas.nl/ervaringen/opgroeien-kindervakantieweken/

Wie ben jij?

  • Jij bent van 18 juli tot 25 juli beschikbaar. Wij denken aan een student, een leerkracht of iemand met de mogelijkheid zijn/haar vakantiedagen in te zetten voor deze fantastische week.
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen: mogelijk vanuit je studie, je werk of vanuit je eigen levenservaring.
  • Je hebt een prettige manier van communiceren: het is erg belangrijk dat je goed met kinderen kunt schakelen, maar even zo belangrijk dat je goed met je team kunt samenwerken. Een goede communicatie is hierbij van cruciaal belang!
  • Je bent een echte teamplayer! Jij voelt goed aan wanneer er in de groep iets moet gebeuren, weet wanneer je een ander kunt helpen en zal altijd naar het belang van de groep en de kinderen handelen.
  • Jij brengt iets creatiefs, muzikaals, sportiefs of iets grappigs mee! Tijdens de week is er zeer veel mogelijkheid voor eigen inbreng! Ga samen met de kinderen een eigen lied maken, breng ze al jouw handige weetjes bij over survivallen of leer ze goochelen! 

Wat bieden wij jou?

  • Een volledig verzorgde week: je verblijf, het eten en de activiteiten worden volledig voor jou betaald. In ruil daarvoor bezorg jij de kinderen een onvergetelijke week.
  • Een week samen doorbrengen bij Humanitas, betekent een week vol onvergetelijke momenten die je samen met de andere vrijwilligers deelt. Na deze week zul je het er nog vaak met elkaar over hebben, kortom je maakt hoe dan ook nieuwe vrienden!

En…. hadden we al gezegd dat je een fantastische week er voor terugkrijgt? 

Interesse? Mail s.defeijter@humanitas.nl of bel 06 22397168

 

Terug naar overzicht