Wat we doen

Home-Start+

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start+ je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

InHuis

Als een gezin of jongere, door welke omstandigheden dan ook, overbelast raakt. Het eigen netwerk niet ingezet kan worden. Dan kunnen InHuis Steungezinnen helpen.

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Wil jij je administratie weer op orde brengen? Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Levensboek

Het maken van een levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.

Begeleide Omgangsregeling

Je wilt het beste voor je kind, ook als je gaat scheiden. Begeleide Omgangsregeling helpt.  Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden steeds wat verder terug.

BOR Ontmoetingshuis Apeldoorn

Na een scheiding heeft ieder kind recht op contact met beide ouders.  Dit is belangrijk voor een evenwichtige ontwikkeling en het welzijn van het kind. Het Ontmoetingshuis Apeldoorn is een veilige en neutrale plek.