Humanitas Assen staat voor je klaar!

Soms is het lastig contact te maken en te houden of er alleen op uit te gaan.  Een Humanitas Maatje kan je helpen door samen met de vrijwilliger ergens koffie te drinken, te fietsen of andere dingen te doen die je allebei leuk vindt. 

Twee vrouwen praten op een bankje langs een rivier

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas Assen
Humanitas: Steun ons

Steun Afdeling Assen!

Humanitas: Hulp nodig?

Ik zoek hulp

Ben je op zoek naar hulp? Je kunt je nu ook digitaal aanmelden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik op de foto.

Humanitas: Ik meld me aan als vrijwilliger

Word ook vrijwilliger!

Je kunt je nu ook digitaal aanmelden. Wij nemen contact met je op. Klik op de foto. 

Behoefte aan vriendschap, of iemand om mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of vind je het fijn om af en toe bezoek te krijgen? Onze vrijwilligers komen langs voor een praatje of wandeling. Samen iets leuks ondernemen.

Vacatures
Coördinator Taalondersteuning aan anderstaligen

Als coördinator taalondersteuning voor anderstaligen te Assen  begeleid je vrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen uit andere landen.

Vrijwilligers Begeleide Omgangs Regeling (BOR)

Na een scheiding heeft ieder kind recht op contact met beide ouders. Dit is bovendien belangrijk voor een evenwichtige ontwikkeling en het welzijn van het kind.

Vrijwilligers die een Maatje willen zijn.

Vrijwilligerswerk in Assen bij Humanitas Maatjes.

Vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek

vriendschappelijk Huisbezoek eenzaamheid vrijwilligerswerk Assen

Bekijk alle vacatures

Kindervakantiedagen 2020

Al 75 jaar organiseert Humanitas kindervakantieweken voor kinderen die anders niet op vakantie kunnen. Helaas konden de kindervakantieweken dit jaar niet door gaan vanwege het coronavirus. In plaats daarvan zijn er in Groningen, Friesland en Drenthe leuke dagactiviteiten georganiseerd. Zo konden de kinderen er toch nog even tussenuit in hun zomervakantie!

//www.youtube-nocookie.com/embed/CevnzCZR4tA

Humanitas Assen geeft taalondersteuning aan anderstaligen.  Hier kunnen anderstaligen bij elkaar komen om Nederlandse gesprekken te oefenen, sociale contacten op te doen en vaardigheden uit te breiden.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.