Steun bij Verlies

Verlies kan een grote invloed hebben op je dagelijks leven. Steun bij Verlies luistert!

Ook in deze, of misschien juist in deze tijd, kan u zich gewoon per telefoon of e-mail aanmelden bij deze groep. Een coördinator zal dan contact met u opnemen en waar mogelijk telefonisch helpen.

Verlies kan grote invloed hebben op je dagelijks leven. Heel veel is veranderd, waardoor je de grip op je leven kunt zijn kwijt geraakt. Rouw kun je ervaren in een moeilijke periode in je leven door verlies van een dierbare, werk, relatie of je gezondheid. Het is een moeilijke periode die voor iedereen anders is. 

Niet alleen
De emoties en tranen horen bij het leven, maar je hoeft het niet alleen te doen. De vrijwilliger van Humanitas luistert naar jouw verhaal, naar jouw verdriet en zonder een oordeel. Samen ga je op zoek naar jouw innerlijke kracht, zodat je verdriet een plek krijgt.

Hulp vragen is niet eenvoudig, maar soms zijn de moeilijk begaanbare paden de moeite waard om in te gaan. Informeer naar individuele begeleiding of de lotgenotengroep. Je kunt ook de folder downloaden en er nog even over nadenken.

In verband met de nieuwe Corona adviezen wordt de tekenworkshop uitgesteld naar een later tijdstip!

U wordt geïnformeerd wanneer een nieuwe datum bekend is.

Samen creatief bezig zijn met je eigen verwerking.

Gevoel als bron van creativiteit.

In de workshop van 4 ochtenden geef je jezelf de kans om je gevoelens betreffende verlies eens op een andere manier te uiten.

Je kunt er meer over lezen in deze folder.