Assen

Kindervakantiekampen

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Humanitas Kindervakantieweken maakt het tóch mogelijk. 

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 7 tot 14 jaar.

Kinderen op de basisschool kunnen naar kampeerboerderij “ DE ALINGHOEK “ te Drouwen. In de buurt van deze Drentse plaats zijn bossen te vinden die uitstekend geschikt zijn voor speurtoch­ten, nachtwandelingen en spelletjes.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Vakantieweken 2018
Week 1. 30 juli t/m 4 aug 2018 (11 t/m 14 jaar)
Week 2. 6 aug t/m 11 aug 2018 (7 t/m 10 jaar)

Opgave bij Humanitas telefoon 0592 311121 of assen@humanitas.nl