Kindervakantieweken

Je gunt je kind een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Humanitas Kindervakantieweken maakt het tóch mogelijk. 

Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Kinderen uit Drenthe gaan naar kampeerboerderij “ DE ALINGHOEK “ te Drouwen. In de buurt van deze Drentse plaats zijn bossen te vinden die uitstekend geschikt zijn voor speurtoch­ten, nachtwandelingen en spelletjes.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Vakantieweken 2020
Helaas gaan de vakantieweken dit jaar niet door zoals we gewend zijn. MAAR....... we laten ons niet zomaar uit het veld slaan. We gaan de komende weken heel druk op zoek naar leuke activiteiten om te gaan doen met de groep kinderen die zich hebben aangemeld voor de coronacrisis. 

Activiteiten waarbij we ons makkelijk aan alle maatregelen kunnen houden en toch veel plezier kunnen hebben met elkaar. Heb je jouw kind nog niet aangemeld? Er zijn nog een paar plekken vrij.

Voorwaarden
Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar die vanwege medische, financiële of sociale redenen niet op vakantie kunnen.

Meer info verkrijgbaar bij Humanitas, telefoon 06-18815923 of kindervakantie@humanitas-assen.nl