Kindervakantieweken

Je gunt je kind een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Humanitas Kindervakantieweken maakt het tóch mogelijk. 

Je gunt je kind een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 7 tot 14 jaar.

Kinderen uit Drenthe gaan naar kampeerboerderij “ DE ALINGHOEK “ te Drouwen. In de buurt van deze Drentse plaats zijn bossen te vinden die uitstekend geschikt zijn voor speurtoch­ten, nachtwandelingen en spelletjes.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Vakantieweken 
Week 1: voor 11 t/m 14 jarigen
Week 2: voor 7 t/m 10 jarigen


Meer info verkrijgbaar bij Humanitas telefoon 06-18815923 of kindervakantie@humanitas-assen.nl