Uitgaan

Uitgaan is onlosmakelijk verbonden met jullie studentenleven! Op donderdagavond stappen met een vaste vriendenkring.  Dat doe je in je favoriet kroeg in jouw studentenstad waar je onder het genot van een drankje en hapje gezellig kunt bijkletsen of discussies kan voeren. Of je gaat naar de hang out van je studentenvereniging voor een potje darten, kaarten of te schaken. Geldt dat ook voor jou? Begint je weekend op vrijdag? En …ben je dan in Assen?

Humanitas Assen biedt een vriendengroep jongvolwassen autisten steun bij de organisatie van hun stapavond! Twee vrijdagavonden in de maand waarvan één keer in hun vaste hang out; daar kan met elkaar worden gekletst, film gekeken, spelletjes gespeeld en een (alcoholvrij) drankje gedronken. De andere vrijdag ontmoeten we elkaar ergens in Assen of omgeving om te bowlen, midgetgolfen, laser gamen, of we organiseren een BBQ.   

Kijk eens op onze website voor verdere informatie over vrijwilligerswerk bij Humanitas https://www.humanitas.nl/assen en klik door naar “vacatures” en naar onze folder “Vriendschapskring voor autisten”.  Voor meer informatie kun je mailen naar soosjetijd@hotmail.com of bellen naar Marlon 06 13200785; je kunt ook WhatsApp gebruiken.

Terug naar het nieuwsoverzicht