Vrijwilliger Humanitas

                Wij zijn op zoek naar leuke collegae vrijwilligers!

Mogen wij je woensdag 13 maart informeren  over ons vrijwilligerswerk bij Humanitas Assen?

Wij ontvangen je graag tussen 14.00  en 16.00 of 19.00 -21.00 uur in de Werkwereld; Brunelstraat 77 te Assen.

 

Vrijwilliger worden bij Humanitas Assen
Heb je er wel eens over gedacht om vrijwilliger te worden? En wil je graag iets voor een ander betekenen? Bij Humanitas Assen maakt je hulp echt het verschil. Je helpt iemand om weer greep op zijn of haar leven te krijgen. Dat doen jullie samen. En jij wordt op jouw beurt bijgestaan door een coördinator die je persoonlijk begeleidt. Heb jij een paar uur per week de tijd om een ander te helpen?

 

Twee types vrijwilligers.
Je kunt bij ons aan de slag als uitvoerende vrijwilliger. Je helpt dan bijvoorbeeld iemand met het op orde brengen de administratie of bezoekt een oudere die nog maar weinig contacten heeft. Als co√∂rdinerende vrijwilliger ben je er  voor uitvoerende vrijwilligers. Zij kunnen met vragen en verhalen bij jou terecht. En je zorgt voor de juiste match tussen vrijwilliger en deelnemer.

Win - Win situatie voor jou en degene die je helpt.

Werken als vrijwilliger bij Humanitas levert je veel op. Naast persoonlijke voldoening draagt je werk ook bij aan je eigen ontwikkeling. Door de scholing die je krijgt en het werk dat je doet, leer je veel bij. Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen. En soms kan vrijwilligerswerk een opstapje zijn naar betaald werk.

Meer informatie: www.humanitas.nl/assen of bel 06 18815923

Terug naar het nieuwsoverzicht