Bommelerwaard

Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Humanitas MentorMaatjes JouwMentor

Huiswerk maken is leuker met de hulp van Humanitas MentorMaatjes aan wie je alles kunt vragen. Vooral als er geen oudere broer of zus in de buurt is. Jouw maatje is speciaal voor jou, zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ‘n oppepper. Je kunt vaak meer dan je zelf denkt.

Humanitas Steun bij Verlies

Rouwverwerking kost veel energie en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Verlies helpt . Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Humanitas Home-Start Bommelerwaard

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 14 jaar of jonger.