Bommelerwaard

Humanitas Home-Start Bommelerwaard

Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Vind je dit spannend? Een vrijwilliger van Home-Start kan je helpen.

In elk gezin komen wel eens spanningen voor. Bijvoorbeeld door ziekte, overbelasting, problemen met kinderen, partner, werk of geld. Vaak kun je dat prima zelf oplossen. Zo niet, dan is een luisterend oor of helpende hand heel fijn. Niemand in de buurt? Doe dan een beroep op Home-Start. Voor gezinnen met in elk geval één kind van veertien jaar of jonger.

Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Een vrijwilliger van Home-Start komt wekelijks bij je langs en biedt ondersteuning, praktische hulp, tips en vriendschap en voorkomt dat alledaagse problemen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Samen met jou zorgt de vrijwilliger dat jij je toekomst weer met zelfvertrouwen tegemoet kunt zien.

Inlichtingen

Wanneer jij hulp wenst kun je je hiervoor aanmelden bij de coördinator van het project. Met haar kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, waarna zij een passende vrijwilliger voor je zoekt. De hulp, die Humanitas biedt, is gratis.