CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 44076669
  • Adres:
  • Humanitas Coevorden is actief in: Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Nieuwlande Coevorden, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, 't Haantje, meer...

Wat kunnen we voor je doen?

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

vrijwilliger helpt deelnemer met de administratie op orde te krijgen

Ben je nieuw in Nederland? Taalmaatjes helpt om je Nederlands te verbeteren. Je kunt een taalmaatje voor jezelf krijgen, of meedoen aan een gespreksgroep. Op deze manier doe je ook nieuwe sociale contacten op. 

Twee vrouwen in gesprek achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas Coevorden
Bereikbaarheid afdeling Coevorden Toon alle nieuwsberichten
Vacatures bij Humanitas Coevorden
Gezocht: Bestuursleden

3 leden van het bestuur hebben 2 zittingstermijnen er op zitten en zijn niet herkiesbaar. Wij zoeken daarom met spoed enkele nieuwe bestuursleden om ons mooie werk voort te zetten.

Vrijwilligers Taalmaatjes

Vind je het leuk om iemand te helpen beter Nederlands te leren? Geef je dan op als vrijwilliger bij Taalmaatjes.

Bekijk alle vacatures

Humanitas is er voor iedereen die het even niet alleen redt

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Humanitas heeft meer dan 700 activiteiten, verdeeld over 6 thema's: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies.

//www.youtube-nocookie.com/embed/0JC9iBItvG4
Iets doen voor een ander, daar krijg je veel voor terug.