Coevorden

Wat kunnen we voor je doen?

Na het overlijden van iemand uit je directe omgeving, verandert het leven. In het begin is er vaak veel aandacht van de omgeving en leeft men met je mee. Na die drukke tijd komt de leegte, het verdriet en het gemis. De vrijwilligers van Steun Bij Verlies helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Wil je iets nieuws leren? Meld je dan aan bij De Leerrotonde. Bij De Leerrotonde kun je gratis of tegen een kleine vergoeding meedoen aan activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld voor mensen uit alle culturen en van alle leeftijden.

Meer activiteiten van Humanitas Coevorden
24-4-2016 Uitgelicht: Henk van den Heuvel, bestuurslid

Henk van den Heuvel is bestuurslid bij Humanitas Coevorden. Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor de communicatie, fondsenwerving en het vrijwilligersbeleid. In dit interview vertelt hij over zijn werk bij Humanitas en wat hem motiveert om vrijwilligerswerk te doen.

10-4-2016 Meld je kind nu aan voor de Kindervakantieweken

Elk jaar verzorgen we vakanties voor kinderen van 7 t/m 14 jaar uit de hele gemeente. Deze vakanties zijn bedoeld voor kinderen die om financiële, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan. Je kunt je kind aanmelden tot 14 mei. Dus wees er snel bij!

Humanitas Coevorden begint te vergrijzen. We hebben dringend nieuwe leden nodig.

       

Rinus Schimmel, voorzitter Humanitas Coevorden