Wat we doen

Thuisadministratie Coevorden

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

De Leerrotonde

Wil je iets nieuws leren? Meld je dan aan bij De Leerrotonde. Bij De Leerrotonde kun je gratis of tegen een kleine vergoeding meedoen aan activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld voor mensen uit alle culturen en van alle leeftijden.

Taalmaatjes

Ben je nieuw in Nederland? Taalmaatjes helpt om je Nederlands te verbeteren. Je kunt een taalmaatje voor jezelf krijgen, of meedoen aan een gespreksgroep.

Steun bij Verlies

Na het overlijden van iemand uit je directe omgeving, verandert het leven. In het begin is er vaak veel aandacht van de omgeving en leeft men met je mee. Na die drukke tijd komt de leegte, het verdriet en het gemis. De vrijwilligers van Steun bij Verlies helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Bezoekgroep

Heb je behoefte aan iemand om mee te praten? De Bezoekgroep biedt ondersteuning. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Kindervakantieweken

De Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Voor deze kinderen organiseren we de Kindervakantieweken.