Wat we doen

Thuisadministratie Coevorden

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Taalmaatjes

Ben je nieuw in Nederland? Taalmaatjes helpt om je Nederlands te verbeteren. Je kunt een taalmaatje voor jezelf krijgen, of meedoen aan een gespreksgroep. Op deze manier doe je ook nieuwe sociale contacten op. 

Steun bij Verlies

Na het overlijden van iemand uit je directe omgeving, verandert het leven. In het begin is er vaak veel aandacht van de omgeving en leeft men met je mee. Na die drukke tijd komt de leegte, het verdriet en het gemis. De vrijwilligers van Steun bij Verlies helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Bezoekgroep

Duren de dagen lang? Wil je thuis met iemand praten?  Dan is de Bezoekgroep er voor jou. Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden? Onze vrijwilligers komen bij je langs.

Kindervakantieweken

De Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Voor deze kinderen organiseren we de Kindervakantieweken.

Leerrotonde

Voel je je eenzaam en wil je iets nieuws leren? De Leerrotonde biedt verschillende activiteiten aan waar je nieuwe mensen ontmoet en iets nieuws leert. Op deze manier doorbreek je je eenzaamheid en leer je iets nieuws.

BOR Coevorden

Humanitas Begeleide Omgangsregeling: voor ouders én kind Als ouders wil je het beste voor je kind(eren), ook na een scheiding.