Coevorden

Gratis kerstdiner voor mensen met minimum inkomen

Humanitas Coevorden houdt op 17 december 2017 een gratis kerstdiner voor 60 mensen met een minimum inkomen of een inkomen op bijstandsniveau. Dat gebeurt in samenwerking met Jumbo René Kromkamp, kledingbank De Cirkel, Maatschappelijk Welzijn Coevorden en Woon- en Zorgcentrum De Voorde.

Het diner vindt plaats in De Voorde en is alleen toegankelijk voor mensen die hiervoor zijn uitgenodigd.

Onder leiding van een professionele kok bereiden enkele vrijwilligers een heerlijk kerstdiner met boodschappen van Jumbo. Daarnaast is er een groep vrijwilligers die ervoor zorgt dat de eetzaal een fantastische kerstsfeer krijgt. Fleurke Bloemen en Wonen versiert de tafels met een mooie kerstversiering. Bij het diner verzorgt Wim Sergert uit Coevorden het amusement en vermaakt de kinderen met een ballonnenfestijn.

“Het kerstdiner van vorig jaar was een groot succes en het is voor ons een voorrecht en feest dat we het dit jaar weer mogen organiseren. Alle bedrijven en personen die meehelpen met dit diner doen dit belangeloos en vrijwillig. Daarvoor zijn we ze erg dankbaar”, aldus Anneke Blom, bestuurslid bij Humanitas Coevorden.

Terug naar het nieuwsoverzicht