Humanitas geeft verkeerscursus met fietstraining

Humanitas start in of na de zomer met een cursus over verkeersregels en verkeersborden in Nederland. Deelnemers die niet kunnen fietsen, kunnen daarna fietstraining krijgen. Interesse? Geef je nu op.

De cursus wordt gegeven door coaches van Humanitas, die hiervoor een training hebben gevolgd van Edubike. Iedereen die haar of zijn kennis over verkeersregels wil verbeteren, kan aan de cursus deelnemen. De cursus kost € 5 en wordt gegeven bij Ravelijn Verbindt. Voor deelnemers die deze locatie moeilijk kunnen bereiken, zoeken we een alternatieve plek. De cursus start waarschijnlijk in of na de zomer. De precieze data en tijden bepalen we nadat de deelnemers zich hebben aangemeld. De verkeerscursus wordt op 1 dag gegeven. De fietstraining vindt 1 keer per week plaats gedurende ongeveer 10 weken. Aan het eind van de cursus krijgen de deelnemers een bewijs van deelname. Humanitas zorgt voor fietsen en helmen voor de fietslessen.

Wil je deelnemen aan de cursus?

Je kunt je aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar klaas.jan.cats@hetnet.nl. Vermeld daarin voorletters, roepnaam, achternaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en lichaamslengte (i.v.m. de grootte van de trainingsfiets). Om een goede planning te kunnen maken, verzoeken we je om ook aan te geven op welke dagen je verhinderd bent.

Na aanmelding krijg je meer informatie over data, tijden, cursuslocatie en cursusregels.

Terug naar het nieuwsoverzicht