Coevorden

Ontmoet Humanitas

Op donderdag 3 mei houdt Humanitas Coevorden open huis. Iedereen die meer wil weten over de activiteiten van de afdeling is van harte welkom om 19.30 uur in de ‘Ravelijn Verbindt’ aan de Linthorst Homanlaan 1 in Coevorden.

Het wordt een informele bijeenkomst met een muzikale omlijsting. Onder het genot van drankjes en hapjes met een internationaal tintje kunnen bezoekers kennismaken met Humanitas. Er zal volop gelegenheid zijn om vrijwilligers te ontmoeten en vragen te stellen over wat zij doen voor anderen in de gemeente.

Humanitas Coevorden wil belichten hoe zeer het de moeite waard is mensen te helpen die een steuntje in de rug nodig hebben. Met een paar uurtjes per week, per maand of per jaar kan je een verschil maken in het leven van een ander.

Over Humanitas
Humanitas Coevorden is een vrijwilligersorganisatie en is er voor mensen uit de gemeente Coevorden die het even niet in hun eentje redden. De vrijwilligers van Humanitas helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Deze hulp is gratis. Humanitas biedt verschillende activiteiten. Deze zijn gericht op verliesverwerking, het op orde brengen van je financiën, het leren van nieuwe vaardigheden, het doorbreken van eenzaamheid, het leren van de Nederlandse taal en ontspanning voor kinderen.

Terug naar het nieuwsoverzicht