Coaches, trainers en organisatoren gezocht voor De Leerrotonde

Wat is De Leerrotonde?

Bij De Leerrotonde ontmoeten mensen uit alle culturen en van alle leeftijden elkaar en doen mee aan activiteiten waar je wat van leert. De Leerrotonde biedt leeractiviteiten aan nieuwkomers, jongeren, volwassenen en ouderen die het niet ruim hebben of moeite hebben om contact te leggen. We vragen een minimale eenmalige entreevergoeding. Voorkennis is niet nodig. Tijdens de activiteiten wordt Nederlands gesproken.

Leergebieden
We geven graag iedereen de kans om anderen te vertellen over wat hij heeft meegemaakt of waar hij graag mee bezig is (leven, baan en hobby). We willen naar plekken gaan waar wat te leren valt over Nederland (musea, bedrijven en kenmerkende plekken). Door middel van workshops en lessen willen we deelnemers verder brengen op gebied van dagelijks toepasbare kennis en vaardigheden. Denk aan de belangrijkste 'schoolvakken' en klussen in en rond het huis, maar ook op creatief gebied.

Openstaande vacatures

Wij zoeken per direct: 

  • meedenkers en –doeners voor het projectteam

  • coaches verkeersveiligheid (inclusief fietsles)

  • coaches en trainers tuinieren en ICT

  • "verhalenspeurders"

  • bezoekorganisatoren

  • facilitair regelaar Ravelijn

Coaches
Voor onze activiteiten zetten we (onbetaalde) coaches in, die op informele en interactieve manier de deelnemers verder helpen met hun wens om zich op een bepaald gebied te bekwamen. Het karakter van het coachen is om de deelnemers bij de hand te nemen en hun op eenvoudige manier kennis en vaardigheden bij te brengen. Mensen die hier iets in zien, volgen een training van een beperkt aantal dagdelen.

Trainers en organisatoren
De trainers helpen de coaches aan de competenties die zij nodig hebben om hun taak te vervullen, zoals het bijspijkeren van basiskennis en -vaardigheden in het betreffende gebied en het bijbrengen van de meest essentiële educatieve uitrusting. Voor bepaalde activiteiten van De Leerrotonde zijn gedreven mensen nodig die de activiteit voorbereiden en in goede banen leiden. De trainers en organisatoren (eveneens onbetaald) kunnen werkende of gepensioneerde beroepsmensen zijn of goed onderlegde hobbyisten, die het leuk vinden om een kort projectje te doen voor Humanitas.

Contact

Wil je meer informatie over deze vacatures? Of heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Wout Ann Botter. Mail naar wab.humanitas@gmail.com

Terug naar overzicht