CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 24173306
  • Adres:
  • Humanitas De Friese Meren is actief in: Akmarijp, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Echten Fr, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Goingarijp, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Langweer, Legemeer, Lemmer, Nijehaske, Oldeouwer, meer...

Steuntje in de rug

Home-Start: kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap. Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 7 jaar of jonger.

Een moeder geeft een baby op de bank een fles terwijl een vrijwilliger met drie kinderen aan tafel zit te praten

Maatjesproject Op Maat Voor Jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Een jonge vrouw duwt een oudere vrouw in een rolstoel voort
Meer activiteiten van Humanitas De Friese Meren
Humanitas: Steun ons

Ik wil doneren

Ik voel me betrokken bij het werk van Humanitas en ik wil graag actief ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

Vacatures
Vacatures voor vrijwilligers

Lijkt het je leuk om voor anderen een welkome steun in de rug te zijn in moeilijke situaties? Wij zoeken steeds vrijwilligers voor de werkgroepen Thuisadministratie, Home-Start, Voorlezen, Maatjes en Samenlevingsopbouw.

Bekijk alle vacatures

Ik heb weer overzicht en dat geeft lucht

Lees hoe deelnemer John zijn administratie weer in orde kreeg met behulp van een vrijwilliger

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Humanitas: Kindervakantieweken

Kindervakantieweken 2019

Van 13 juli tot 17 augustus 2019 zijn meer dan 400 kinderen uit de provincie Groningen Drenthe en Friesland een week op vakantie gegaan. Helaas, vanwege de Corona-crisis gaat 2020 niet door. Wel blijven wij nog gewoon op zoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers die de kinderen in een later stadium een onvergetelijke week willen bezorgen. Heb je interesse? Neem dan contact op via| 050-3120633

Humanitas: Onze vrijwilligers

Doe mee!