Wat we doen

Home-Start

Heb je een jong gezin en heb je wel eens behoefte aan een steuntje? Een vrijwilliger van Home-Start bied een luisterend oor en praktische tips aan jonge gezinnen met kinderen tot 7 jaar.

Home-Start +

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start+ je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

Gezinsnetwerk+ Delft

Hebben jullie als gezin behoefte aan meer contacten?  Gezinsnetwerk+ helpt je je kennissenkring en sociale netwerk te vergroten.

Thuisadministratie Pijnacker-Nootdorp

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Thuisadministratie & Budgetbegeleiding

Humanitas Thuisadministratie helpt je jouw financiën en administratie op orde te krijgen. Blijf niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Onze vrijwilligers staan je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.  

Ontmoeting Ouderensocieteiten

De ouderensozen in de Wippolder en Buitenhof zijn een ontmoetingsplek voor ouderen. Kom er kaarten, bingo spelen, drink een kopje koffie of maak gezellig een praatje met buurtgenoten. Iedereen is er van harte welkom.

Maatjes GGZ

Maatjes GGZ helpt jou aan een vast maatje als je in Delft langdurig in de psychiatrie verblijft. Humanitas Delft brengt je in contact met een maatje dat jou begrijpt, met wie je iets gezelligs kan doen.

Steun bij Rouw en Verlies Delft en Rijswijk

De Steungroep Rouw en Verlies Delft en Rijswijk helpt je tijdens de rouw. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand. Herkent, erkent en biedt steun. Vertrouwelijk. Ook in lotgenotengroepen kun je je verhaal kwijt.

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek. Met onze vrijwilligers kun je praten of nieuwe activiteiten ontwikkelen. 

Lotgenoten Steun bij Rouw en Verlies Rijswijk

Ieder rouwt op z’n eigen manier, maar soms kost dat meer energie dan je hebt. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Telefooncirkel Delft

Telefooncirkel Delft Humanitas: voor wie graag dagelijks even contact heeft met een medemens.