Wat we doen

Home-Start

Heb je een jong gezin en heb je wel eens behoefte aan een steuntje? Een vrijwilliger van Home-Start bied een luisterend oor en praktische tips aan jonge gezinnen met kinderen tot 7 jaar.

Home-Start +

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start+ je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

Gezinsnetwerk+ Delft

Hebben jullie als gezin behoefte aan meer contacten?  Gezinsnetwerk+ helpt je je kennissenkring en sociale netwerk te vergroten.

Humanitas Ontmoeting Ouderensocieteiten

De Buurtkamer is een plek voor dagbesteding voor ouderen uit dezelfde omgeving: Ouderenontmoeting. Een soos waar van alles te doen is. Kom er een krant of boek lezen, drink een kopje koffie of maak gezellig een praatje met buurtgenoten. Iedereen is er van harte welkom.

Humanitas Maatjes GGZ

Maatjes GGZ helpt jou aan een vast maatje als je in Delft langdurig in de psychiatrie verblijft. Humanitas Delft brengt je in contact met een maatje dat jou begrijpt, met wie je iets gezelligs kan doen.

Vriendschappelijk Huisbezoek

Behoefte aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek. Met onze vrijwilligers kun je praten of nieuwe activiteiten ontwikkelen. 

Telefooncirkel Delft

Telefooncirkel Delft Humanitas: voor wie graag dagelijks even contact heeft met een medemens.