Wat we doen

Home-Start

Heb je een jong gezin en heb je wel eens behoefte aan een steuntje? Een vrijwilliger van Home-Start bied een luisterend oor en praktische tips aan jonge gezinnen met kinderen tot 7 jaar.

Home-Start +

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start+ je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

Gezinsnetwerk+ Delft

Hebben jullie als gezin behoefte aan meer contacten?  Gezinsnetwerk+ helpt je je kennissenkring en sociale netwerk te vergroten.

Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Thuisadministratie Pijnacker-Nootdorp

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Thuisadministratie & Budgetbegeleiding

Humanitas Thuisadministratie helpt je jouw financiën en administratie op orde te krijgen. Blijf niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Onze vrijwilligers staan je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.