Delft

Gezinsnetwerk+ Delft

Hebben je als gezin behoefte aan meer contacten? Gezinsnetwerk+ steunt je daarbij.

Gezinsnetwerk+
Gezinsnetwerk+ ondersteunt gezinnen in Delft die graag meer mensen in hun omgeving willen leren kennen. Getrainde vrijwilligers coachen een gezin gedurende zes maanden bij het verkennen van hun wensen, mogelijkheden en activiteiten. Dit gebeurt aan de hand van een stappenplan waarmee men leert om zelf (weer) contacten op te bouwen. Hierdoor krijgt u meer sociale contacten, een beter zelfbeeld en meer deelname aan de samenleving.

Meer informatie of aanmelden? Bel of mail naar de coördinatoren:

Marjan Hoeksema 06 22600796, marjanhoeksema@humanitasdelft.nl  

of Janine Gilliot 06-51049569,j.gilliot@humanitas.nl

Moedergroepen 
In de Delftse wijken Buitenhof en Wippolder brengt Humanitas groepen ouders bij elkaar om hun sociale netwerk te vergroten en met elkaar te delen over de opvoeding, spelen, school, puberteit, gezondheid, cultuur, toekomst, enzovoorts.

De moedergroep in Buitenhof komt bijeen op de vrijdagen van 11.00 tot 13.00 uur aan de Brahmslaan.  Geïnteresseerde moeders kunnen zich aanmelden bij Janine Gilliot. Bel/sms naar  06 510 495 69 of mail naar  j.gilliot@humanitas.nlMoeders uit Voorhof zijn ook welkom!

De moedergroep in Wippolder komt bijeen op de donderdagen van 9.00 tot 11.00 uur aan de Nassaulaan. Geïnteresseerde moeders kunnen zich aanmelden bij Ina Gebuijs. Bel/sms naar  06 124 61 090 of mail naar  i.gebuijs@humanitas.nl.

Deelname is gratis. Koffie en thee staan klaar!