Delfzijl, Appingedam, Loppersum

Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek naar kampeerboerderij "de Veldhoeve" te Orvelte waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Onze vakantieweken worden veilig en vertrouwd georganiseerd. Vrijwilligers worden deskundig begeleid en werken volgens de kwaliteitsnormen van het keurmerk kindervakanties. De goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

Misschien is zo’n vakantie ook iets voor uw kind(eren), neem dan contact op met de Coördinator.