Delfzijl, Appingedam, Loppersum

Onze vrijwilligers

Maak kennis met Humanitas en ervaar wat Humanitas haar vrijwilligers te bieden heeft via deze Reis door Humanitas in zestig minuten.

Van de Humanitas Academie – Humanitas leren kennen binnen een uur? Het kan. De vernieuwde online introductietraining is een must voor wie nieuw is bij Humanitas. Neem gerust ook een kijkje als je al langer bij Humanitas werkt.

 De online introductietraining van Humanitas is in een nieuw jasje gestoken. En dat is een wereld van verschil. Kennismaken met Humanitas is nu nóg leuker, makkelijker en interessanter. De training duurt maar één uur en levert een berg aan informatie op.

In de training maken vrijwilligers en beroepskrachten kennis met de organisatie Humanitas, haar activiteiten en waarden. Na afloop weet je wat je van de organisatie mag verwachten, en ook hoe de ‘eigen regie’ van de deelnemer centraal staat in de aanpak van Humanitas.

Als aanvullend aanbod zijn er de korte modules Communicatie en Omgaan met emoties. Uitvoerende vrijwilligers zullen hierin veel herkennen uit de praktijk.

Vrijwilligers van Humanitas kunnen  inloggen via www.humanitasacademie.nl.

Ben je je gebruikersnaam en wachtwoord kwijt, of heb je nog geen inloggegevens voor e-learning? Vraag die dan aan bij het districtskantoor. Dit kan door je vraag voor e-learning met je voor- en achternaam en je afdeling/werkgroep te mailen naar fd.noord@humanitas.nl. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke inlognaam en wachtwoord.