Wat we doen

Humanitas Jongerenmaatjes Match Deventer

De Humanitas Jongerenmaatjes helpen bij lastige situaties thuis, op school of in je vrije tijd. Misschien voel je af en toe wel eens eenzaam en onzeker. Je maatje trekt een jaar lang met je op en is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun. Voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar.

Humanitas Home-Start

Ben jij ouder? En heb je weleens behoefte aan ondersteuning? Home-Start helpt je. Voor ouders van en /of voor kinderen tot en met 14 jaar in de gemeente Deventer.

Steun bij verlies en rouw

Rouwen kost veel energie, soms meer dan je hebt. Steun bij verlies en rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, helpt en toont begrip. Deze betrokkenheid biedt veiligheid voor een waardevol, vertrouwelijk gesprek.

Begeleide Omgangs Regeling (BOR)

Ben je gescheiden? Lukt het niet om een goede omgangsregeling af te spreken?  Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan kunnen we je via de Begeleide Omgangsregeling helpen.

Humanitas  Match&Connect

Wil je graag een maatje om samen mee op stap te gaan?  Maar lukt het je nog niet om contacten te leggen of je weet niet goed hoe? Je maatje van Match & Connect helpt je daarbij.

Steungezinnen

Bij Humanitas Steungezinnen worden kinderen tot en met 14 jaar opgevangen als ouders door omstandigheden tijdelijk overbelast zijn. Het steungezin zorgt ervoor dat ouders weer op adem kunnen komen.