Deventer

Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie Rijssen en Holten helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Jongerenmaatjes Match Deventer

De Humanitas Jongerenmaatjes helpen bij lastige situaties thuis, op school of in je vrije tijd. Misschien voel je af en toe wel eens eenzaam en onzeker. Je maatje trekt een jaar lang met je op en is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun. Voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar.

Humanitas Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Voor gezinnen met kinderen in de gemeente Deventer die behoefte hebben aan ondersteuning. Voor ouders en/of voor kinderen t/m 14 jaar.

Humanitas Steun bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

BOR (Begeleide Omgangs Regeling)

Ben je gescheiden? Lukt het niet om een goede omgangsregeling af te spreken?  Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan kunnen we je helpen. Duur: 3 tot 6 maanden.

Humanitas  Match&Connect

Wil je graag een maatje om samen mee op stap te gaan?  Maar lukt het je nog niet om contacten te leggen of je weet niet goed hoe?

Steungezinnen

Bij Steungezinnen worden kinderen (t/m 14 jaar) opgevangen als ouders door omstandigheden tijdelijk overbelast zijn. Het steungezin zorgt ervoor dat ouders weer op adem kunnen komen.