Deventer

Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Kindervakantieweken

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen zijn er lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Humanitas Jongerenmaatjes Match Deventer

De Humanitas Jongerenmaatjes helpen bij lastige situaties thuis of op school. Misschien voel je af en toe wel eens eenzaam, oflopen contacten met anderen even niet zo lekker. Je maatje is er voor je, luistert, geeft aandacht en steun. Voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar.

Mama Mia, kookgroep voor jonge moeders

Kookgroep Mama Mia is een eetgroep voor jonge moeders (er wordt namelijk voor jullie gekookt). Het is gezellig om samen te eten en om ervaringen over je nieuwe situatie te delen met andere jonge moeders.

Humanitas Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Humanitas Home-Start+

Elk gezin kent lastige tijden. Soms wil je echt wat gezinsondersteuning. Home-Start+ helpt. Een luisterend oor en een steuntje in de rug bij het opvoeden doen wonderen. Een vrijwilliger geeft tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 7 jaar en ouder.

Humanitas Steun bij Rouw

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.