Deventer

Humanitas Home-Start

Ben jij ouder en heb je weleens behoefte aan ondersteuning? Een vrijwilliger van Home-Start kan je helpen.

Als ouder maak je weleens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, problemen op het werk, gebrek aan geld of spanningen met je partner. Meestal kun je zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje meehelpt en wat extra aandacht voor de kinderen heeft. Ook kan de vrijwilliger tips geven en gezelligheid. De vrijwilliger komt een keer per week en kan zo een steuntje in de rug bieden.

Kijk ook op het filmpje over Home-Start: “Opvoeden, je staat er niet alleen voor!”

Voor meer info: homestart.deventer@humanitas.nl  

Stemronde Oranje Fonds: Stem nu op Home-Start!
Ons programma voor opvoedondersteuning Home-Start is genomineerd en maakt kans op een Appeltje van Oranje. Tot en met 16 januari 2019 organiseert het Oranje Fonds een Stemtiendaagse. Door te stemmen op Home-Start beloon je de vrijwilligers die elke week ouders ondersteunen bij hun vragen over opvoeden.
Op https://appeltjevanoranje.nl/home-start vind je kanshebber Home-Start en daar breng je ook je stem uit. Home-Start in Deventer wordt uitgevoerd door Humanitas Deventer: https://www.humanitas.nl/afdeling/deventer/ .

Zie ook onze flyer: Appeltje van Oranje voor Home-Start