Humanitas Jongerenmaatjes Match

De Humanitas Jongerenmaatjes bieden je vriendschap en steun bij lastige situaties thuis of op school. Je maatje heeft aandacht voor jou.

Een maatje is fijn. Zeker als je een steuntje in de rug kunt gebruiken vanwege een lastige situatie thuis of op school. Of omdat het contact met anderen niet zo lekker loopt en je het gevoel hebt er alleen voor te staan. De reden maakt niet uit. Heb je niemand om op terug te vallen, voel je je vaak eenzaam? Je jongerenmaatje trekt een jaar lang met je op en is er wél voor je, luistert naar je en geeft je aandacht en steun.

Je maatje gaat uit van wat jij nodig hebt en legt je niets op. Het is een vriendschappelijk contact op basis van gelijkwaardigheid, gezelligheid en vertrouwen. Je kunt bijvoorbeeld samen gaan sporten, naar een leuke bijeenkomst, een hobby uitzoeken of gewoon kletsen. Maar ook als je tips nodig hebt voor een sollicitatiebrief, een opleiding, of hulp wilt bij een telefoongesprek – op je maatje kun je bouwen. Voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar.

Humanitas Jongerenmaatjes biedt steun in de gemeente Deventer, maar ook in de gemeente Voorst.

Voor meer informatie, zie ook website www.humanitasmatch.nl.

Voor meer informatie en aanmelding van vrijwilligers en jongeren kun je contact opnemen met de coördinator.