'Monuta Helpt' steunt rouwwandeling Humanitas Deventer

Vrijwilligers organiseren vier keer per jaar rouwwandelingen voor lotgenoten in Deventer.

Wilco Leukenhaus, eigenaar van Monuta Spaans en ambassadeur van het Fonds 'Monuta Helpt' overhandigde op 6 juli 2018 een cheque van €1000 aan vrijwilligers van de Humanitas werkgroep Steun bij Rouw.

Wilco Leukenhaus: “'Monuta Helpt' steunt lokale initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na een afscheid van een dierbare. Denk hierbij aan initiatieven en projecten die zich richten op de ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Dit doen wij door het geven van financiële steun en praktische hulp door onze medewerkers.” Zie voor meer info over Monuta: https://www.monuta.nl/vestiging/deventer/

Humanitas Deventer kan met de donatie de komende tijd deze laagdrempelige wandelingen blijven organiseren vanuit hun groene startlocatie bij hotel Gaia in Nieuw Rande.

Rouwen hoort bij het leven. Niet alle rouw heeft therapeutische hulp nodig. Deze wandelingen bieden de gelegenheid voor mensen die in rouw zijn om met lotgenoten in contact te komen. Wandelend in de natuur ontstaan er als vanzelf gesprekken. Contact met lotgenoten heeft vaak een meerwaarde omdat er weinig woorden nodig zijn om elkaar te begrijpen. Dit kan de rouw iets lichter maken.

Wilt u meer weten over activiteiten van Humanitas Deventer Steun bij Rouw, bezoek de website: https://www.humanitas.nl/afdeling/deventer/activiteiten/humanitas-steun-bij-rouw/

of bel onze coördinator Iris Ronnes: 06-15134592. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht