Rouwcafé Humanitas

Vertellen, luisteren, herkenning en erkenning geven, en ontvangen, kunnen nieuwe kracht geven!

Na de zomervakantie wordt op maandagavond 10 september a.s. het  eerste Rouwcafé van Humanitas Deventer georganiseerd. Het is onze bedoeling dit evenement maandelijks terug te laten keren: op 8 oktober, 19 november en 17 december 2018.

In ‘Bij de Halte’, ook wel buurthuiskamer Zandweerd genoemd, is iedereen (jong en oud) die iets wil delen over verlies of rouw welkom bij het Rouwcafé.

Humanitas Steun bij Verlies en Rouw organiseert ook al enkele jaren de Rouwwandeling in Deventer. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en om aan te sluiten bij andere wensen, komt er nu ook een Rouwcafé.

Vertellen, luisteren, herkenning en erkenning geven, en ontvangen, kunnen nieuwe kracht geven. Het kan gaan om verlies van en rouw over  een dierbare, maar ook om andere soorten verlies.

Er is in de buurthuiskamer een grote gezellige huiskamer waar we (besloten) kunnen samenzijn. De toegang is vrij, wel vragen we € 0.50 per kopje koffie of thee. Opgave vooraf is niet nodig.

Wanneer: maandag 10 september, van 20.00 uur - 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Waar: Bij de Halte, Zwolseweg 190a, 7412 AT Deventer (https://bijdehalte.nl/)

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met 06-15134592 of steunbijverlies.deventer@humanitas.nl of onze activiteiten bekijken op de website:

https://www.humanitas.nl/afdeling/deventer/activiteiten/

humanitas-steun-bij-rouw/

Terug naar het nieuwsoverzicht