CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 45460545
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Bovenstaande informatie betreft de vrijwilligersorganisatie Humanitas Drechtsteden. Wanneer u in contact wilt komen met de werkorganisatie van Humanitas verwijzen wij u door via deze link

  • Humanitas Drechtsteden is actief in: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden, Zwijndrecht

Ondersteuning van gezinnen

Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat. Dan kan het een opluchting zijn als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Voor gezinnen met kinderen 0 t/m 18 jaar.

Een moeder geeft een baby op de bank een fles terwijl een vrijwilliger met drie kinderen aan tafel zit te praten

Helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas Drechtsteden
Humanitas Drechtsteden blijft bereikbaar

De maatregelen rond het coronavirus treffen ook het werk van Humanitas. Zo worden contacten tussen deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk beperkt. Maar we blijven telefonisch wel bereikbaar.

Vacatures
Bestuurslid en Accountmanager Gezinsondersteuning Drechtsteden

Soms hebben ouders extra ondersteuning nodig in hun drukke leven bij de opvoeding van hun kind(eren). Gelukkig kunnen ze op Humanitas rekenen. 

Bestuurslid en Accountmanager Gezinsondersteuning Drechtsteden

Soms hebben ouders extra ondersteuning nodig in hun drukke leven bij de opvoeding van hun kind(eren). Gelukkig kunnen ze op Humanitas rekenen. 

Bekijk alle vacatures

Hoera Humanitas is 75 jaar!

Al 75 jaar zijn wij er voor iedereen. 

//www.youtube-nocookie.com/embed/F-4fMyIwfTs
Voor mij is het belangrijk dat ik van waarde ben voor het gezin, dat ik ergens toe bijdraag

Het is echt niet alleen maar leuk, soms is het best ingewikkeld om in een gezin te zijn. Ik heb mezelf goed leren kennen, ben tegen mijn grenzen aangelopen. Maar daardoor blijf ik me ontwikkelen. Ik heb moeten leren om hulp te vragen, vooral bij de coƶrdinator. Door situaties te bespreken, kan ik beter mijn grenzen bewaken waardoor er een last van mijn schouders valt en het voor mij leuk blijft om te doen. Ik geef niet alleen energie, ik wil er ook energie uithalen, zodat ik het vol blijf houden.

Aan wie geef jij een toegift?

Iedereen maakt zich in het leven weleens ergens sterk voor. Maar wat als je er niet meer bent? Geef jij een toegift aan een goed doel? Kijk op toegift.nl voor meer informatie.

//www.youtube-nocookie.com/embed/lvXOSbDRdDs